Campers

Wilt u optimaal genieten van uw camper en met een veilig gevoel op reis? Dan is het van groot belang dat u uw camper regelmatig laat controleren.

Bij een controle beurt van uw camper controleren wij de gehele camper op onvolkomenheden en eventuele defecten. Blijkt het dat deze er zijn dan zullen  wij  altijd, in overleg met u, met een passende oplossing komen.

Door het goed onderhouden van uw camper zal deze comfortabeler en veiliger rijden. U verlengt de levensduur en de inruilwaarde blijft hoger. Echter het belangrijkste is dat u met een goed gevoel op reis kunt gaan en dat de kans op pech onderweg aanzienlijk kleiner wordt.   Een camper is tenslotte een investering waar u nog jaren van wilt genieten!

Een kleine onderhoudsbeurt bestaat uit het olie verversen, olie- en interieurfilter vervangen en een technische inspectie op 30 punten.

Een grote beurt bestaat uit het olie verversen, olie-, lucht-, brandstof- en interieurfilter vervangen en een uitgebreide technische inspectie op 78 punten.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

 

Werkplaats

Werkplaats

Veilig op weg met Autoservice Pool. Klik verder voor meer informatie over onze werkplaats en wat wij voor u kunnen betekenen.

Meer informatie
Auto kopen of verkopen

Auto kopen of verkopen

Op zoek naar een betrouwbare en betaalbare occasion? Klik voor meer informatie en ons aanbod op onderstaande link.

Meer informatie
Banden

Banden

Goed onderhoud verlengt de levensduur van uw banden. Lees verder voor eenvoudige acties die de levensduur positief beïnvloeden.

Lees meer