Werkplaats

APK

"Veilig op weg met onze APK-keuring"
Tijdens deze keuring wordt er door ons gekeken naar de verkeersveiligheid van uw voertuig en of er aan de milieu-eisen wordt voldaan.

U kunt zelf kiezen waar u deze APK-keuring laat uitvoeren. Wij verzorgen deze graag voor u. Mocht tijdens de keuring blijken dat er extra werkzaamheden nodig zijn dan gebeurt dit altijd in overleg met u. Onze klanten kunnen altijd rekenen op een eerlijk advies, hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Zo kunt u met een gerust hart uw auto bij ons achterlaten en met een goed gekeurde auto weer vertrekken.

Wist u dat u uw auto tot twee maanden voor de APK vervaldatum al kunt laten keuren? Wilt u weten wanneer uw auto gekeurd moet worden, check deze link.

Kleine / Grote beurt

Het is een misverstand dat een auto met een geldige APK gegarandeerd goed is, een  APK  is alleen een controle, geen onderhoudsbeurt. Regelmatig en goed onderhoud aan uw voertuig is van essentieel belang voor de levensduur, het zorgt ervoor dat uw voertuig langer meegaat. Of het nu gaat om een kleine beurt, grote beurt of een reparatie, bij ons bent u verzekerd van betrouwbare service, hoge kwaliteit, monteurs die hun vak verstaan en eerlijke tarieven. Maak nu een afspraak!

Airco Service

Met een airco in uw auto heeft u altijd de controle over de temperatuur, ideaal. Maar heeft u er wel eens bij stil gestaan dat ook een airco onderhoud nodig heeft? Zonder dit onderhoud bestaat de kans dat onderdelen in uw aircosysteem onnodige slijtage ondervinden. Duurt het lang voordat uw ramen helder zijn of de juiste binnentemperatuur bereikt of duurt het juist lang voordat de temperatuur in de zomer kouder wordt? Dan raden wij u een jaarlijkse controle aan, zo blijft de airco optimaal werken. Twijfelt u? Kom dan langs voor een airco-check!

Voorbereid op de toekomst !

Om voor nu en in de toekomst alle klanten te kunnen blijven bedienen, hebben wij een nieuwe R-1234yf airco gas installatie in gebruik genomen.  Nieuwe auto’s worden standaard uitgerust met airco installaties voor het nieuwe aircogas. Is er een probleem met je airco? Elke airco installatie, van welk merk dan ook, kunnen wij repareren, controleren en vullen zowel met het oude als met het nieuwe gas. Airco service en check kan altijd direct dezelfde dag gerealiseerd worden. Maak nu een afspraak!

Leen auto / fiets

Mocht vervangend vervoer een probleem zijn, reserveer dan onze gratis leenauto / fiets! Vermeld bij het maken van een afspraak dat u graag gebruik wilt maken van deze service, wij zorgen dan dat onze gratis leenauto / fiets voor u klaar staat!

Auto kopen of verkopen

Auto kopen of verkopen

Op zoek naar een betrouwbare en betaalbare occasion? Klik voor meer informatie en ons aanbod op onderstaande link.

Meer informatie
Campers

Campers

Met een goed gevoel op reis? Bij ons kunt u ook terecht voor een camper controlebeurt, een verstandige keuze!

Meer informatie
Banden

Banden

Goed onderhoud verlengt de levensduur van uw banden. Lees verder voor eenvoudige acties die de levensduur positief beïnvloeden.

Lees meer