Herkenbare redenen om voor sessies te gaan

Een einde maken aan de vermoeiende strijd tussen hoofd, lijf, hart en ziel. Dat zijn alle redenen kort samengevat. Stress, overbelasting, burn-out, energielek, hoofdpijn, pijnlijke rug of schouders, continue spanning, futloosheid, blokkades of gevangen voelen, piekeren, keuzestress, onderdrukte verlangens, schaamte, te hoge verwachtingen, weerstand, chaos in je kop, relatieproblemen, (faal)angst… het staat zelden los van elkaar.

Misschien herken je een of meerdere voorbeelden. Je kunt hier iets aan veranderen en ik kan je erbij ondersteunen. Zodat wat je doet (en laat!) meer in lijn komt met wat bij je past en dus met wie je echt bent. De enige manier van leven die geen energie van je vraagt maar juist geeft. Lees onder testimonials hoe anderen hun sessies ervaren.

Wat zou je willen?

Stel, je gaat voor sessies aan zee, wat mag je dan verwachten? En wat zou je willen? Het wijdse Wad, met haar natuur, vogels, zee, wind en prachtige wolkenluchten, doet sowieso al veel met iedereen die hier komt. Het geeft een soort vakantiegevoel. Hier is ruimte, in aklle opzichten. En tijd bestaat even niet.

Jij bent niet standaard

Er is geen standaard aanpak, want jij bent ook niet standaard. Ik luister, lees tussen de regels en pik veel op, ook op lagen van emotie, verbinding, lichaamssensaties, zintuigen, (reflexmatig) gedrag en expressie. Dit ‘vertaal’ ik voor je en dat blijkt altijd de ingang om verder te gaan. In jouw sessies mag alles er zijn. Maar: dat hoeft niet, want jij bepaalt. Ik oordeel niet en jij hebt alle ruimte om te praten, te doen, te zwijgen, te reageren, te zijn.

Het echte luisteren

Mijn benadering is een mix van verschillende methodieken waarvoor ik opgeleid en in getraind ben of waarin ik me heb verdiept. Niet ‘boxy’ dus. Het echte luisteren en het kijken wat mijn ‘vertaling’ met je doet, geeft mij veel informatie en zo komen we samen tot de aanpak die voor jou goed voelt. Ik zal je nooit dwingen; jij bent en blijft ‘in control’. Ik vind het fijn om bij je te zijn.

Waar jij aan toe bent

Dit geeft vertrouwen: we doen wat voor jou het meest helpend is én op dat moment aan toe bent. You can’t push a river. Het is jouw persoonlijke mix waarbij ik gebruik kan maken van crea(c)tiviteit, nlp, lichaamswerk (zoals traumaheling, somatic experience, cranio-sacraal), systemisch werk, oplossingsgericht werk, self-connection, holistic awareness.

Vertrouwen in jou

Dit hierboven lijken voor je misschien grote en misschien ook onbekende woorden, maar kan je geruststellen: daar merk je verder niets van. Want dit is er ook in elke sessie: lichtheid, gelijkwaardigheid, inlevingsvermogen, oordeelloosheid, integriteit, diepgang, creativiteit, humor, verbinding, objectiviteit, warmte, gezonde nieuwsgierigheid. En vóór alles: volledig vertrouwen in jou, want ik weet dat je het kunt.

Sessies in Zurich

Sessies in Zurich

Je kunt kiezen uit vier sessies: - enkele sessie: 1 à 1¼ uur - dubbele sessie: 2 à 2½ uur - dagdeel: 3½ uur - volle dag...

Lees meer

Sessies via Zoom

Sessies via Zoom

Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze...

Lees meer

Space & time sessies

Space & time sessies

Een space & time sessie is een coaching-sessie op afstand, op een vooraf afgesproken moment, zonder dat we rechtstreeks met...

Lees meer

Trainingen & workshops

Trainingen & workshops

Samen met mijn partner Andrea Wandel geef ik in Nederland (o.a. bij NTI NLP te Limmen), België (diverse organisatoren) en...

Lees meer

Herkenbare redenen om voor sessies te gaan

In het kort? Een einde maken aan de strijd tussen hoofd, lijf, hart en ziel. Symptomen zoals stress, overbelast, burn-out, energielek, hoofdpijn, pijnlijke rug of schouders, continue spanning, futloosheid, blokkades of gevangen voelen, piekeren, keuzestress, onderdrukte verlangens, schaamte, te hoge verwachtingen, weerstand, chaos in je kop, relatieproblemen, (faal)angst staan zelden los van elkaar.

Lees meer
Geplaatst op 2020-07-02

‘AU’ en ‘RAUM’ in ‘TRAUMA’

Misschien was ik een jaar of tien toen ik voor het eerst het woord ‘tra...

Geplaatst op 2020-06-23

HYO Weekend 18+19 juli 2020

Online persoonlijke proceswerk met Andrea Wandel en Klaas van Leggelo

Geplaatst op 2020-06-23

Healing Your Origin with Andrea Wandel en Klaas van Leggelo | English

An online meeting for transformation through field awareness and connection